Вицепремиерите Томислав Дончев, Красимир Каракачанов и министъра на труда и социалната

...
Вицепремиерите Томислав Дончев, Красимир Каракачанов и министъра на труда и социалната
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Радев иска цялата власт сега и безконтролно

 Вицепремиерите Томислав Дончев, Красимир Каракачанов и министъра на труда и обществената политика Деница Сачева направиха изказване в Министерския съвет.

" Благодаря на всички българи, които стачкуват и показват своята гражданска позиция. Няма да има огледална реакция на тази на Румен Радев. Това би ни вкарало в тежка институционална криза. Не сме съгласни с огромна част от тезите му. Няма да петня президентската институция. Кога държавното управление се трансформира в мафия? Когато прокуратурата повдигна обвиняване към съветниците на президента. И второ - какво изиска през днешния ден господин президентът? Поиска цялата власт, тъй като конституционната процедура следва служебно държавно управление без парламент Това е държавно управление е единствената политическа структура, която може да се сглоби сега в Народното събрание. Реално думите на Радев значат, че той желае цялата власт в себе си. Нека си пазим страната, друга България нямаме. Който и каквито политически сметки да прави - дано да пази България. ", сподели Томислав Дончев.

Ако на някой демокрацията не му е по размер, да има доблестта да излезе и да каже това. Това държавно управление е законно определено и в този смисъл апели за метежи, за това по какъв начин би трябвало да бъдат изметени хората от държавното управление, по какъв начин би трябвало да бъдат задържани, ни припомнят за други практики, за друго време ", съобщи пък общественият министър Деница Сачева. 

" Не съм вярвал, че на мен иска ми се наложи да разясня изявления на президента. Нека поговорим за " Росенец ". Този парцел там е продаден по времето на Иван Кост Красимир Каракачанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР